Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Vezetői teadélután

Időpont
Date(s) - 21.01.28.
15:00 - 17:00

Kategóriák


Baptista fenntartású szociális intézmények vezetőinek, szakmai munkatársainak

Kedves Vezetők, Kedves Munkatársak!

Tavaly rendhagyó évet kezdtünk, de akkor még ezt nem tudtuk. Most már tudjuk. Alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, szakmai találkozásaink, rendezvényeink módját is megváltoztatjuk. A fertőzésveszély összességében nagyon hátrányos helyzeteket teremt szinte mindenki számára. Előnyt nem tudunk csinálni a sok korlátozásból, elvesztett lehetőségből, de megpróbáljuk mégis kihozni a lehetséges jót a rendkívüli helyzetből. Éves baptista szociális vezetői konferenciánkat áthelyezzük a virtuális térbe, ami nagyon rugalmas megvalósítási feltételeket teremt a szervezés számára. Feloldjuk egy délutáni teában a lényeget, a szakmai tartalmat.
Tervünk, hogy a nagy konferenciát több részben, délutánonként, két hetente azonos napon tartjuk meg, legalább három alkalommal. Konkrétabban: január 28, február 11 és 25-én délután 3 órakor kérünk mindenkit, hogy üljön le karosszékébe, készítsen egy teát és vegyen részt, néhol aktívan az online konferencián. Tervezett időtartam másfél-két óra, melyben kettő, esetleg három tartalmi elemet szeretnénk behozni. Véleményünk szerint e kezdéssel a munkanap is egyben marad, és még időben haza is lehet menni.
Amit előnynek tartunk, nincs utazás, ami idő és kényelmetlen, nincs szállás, ami drága, nincs merev tervezés, stb. Összességében csak az előadások nettó időráfordításával jár a konferencia és nulla költséggel, és mindez az otthoni fotelből.
Eldöntendő megközelítésben nincs wellness, (izzadás) nincs ebéd, vacsora és koccintás, nincs találkozás, éjszakai beszélgetés, nincs kapcsolat építés, lobbizás és sok más.
Tisztelettel és szeretettel hívunk minden vezetőt és szakmai munkatársat a baptista szociális szolgáltatók éves online konferenciájára, teadélutánjára.
Az első teadélután időpontja január 28. csütörtök, 15 óra. Helyszíne a saját karosszékünk.

Tervezett program:
Változások a szociális és gyermekjóléti szolgáltatásokban – dr. Andráczi-Tóth Veronika főosztályvezető, Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya, EMMI
előadás és diskurzus (50 perc)
Védekezés a szociális szolgáltatásokban – dr. Galgóczi Ágnes osztályvezető, Járványügyi és Infekciókontroll Főosztály, NNK
előadás és diskurzus (50 perc)

Mindkét programban fontos elem a diskurzus. Közvetlenül lesz lehetőségünk kérdezni, használjuk ki hatékonyan. Várjuk szakmai kérdéseiteket ezen a héten a modszertan@baptist.hu címre, amiket előzetesen meg fogunk küldeni az előadóknak. Természetesen lesz lehetőség azonnali kérdésekre is.

Belépés nem csak teával! Bármilyen innivaló fogyasztása lehetséges, tegyük ezt a kedvenc bögrénkből, poharunkból, korsónkból, be is mutathatjuk egymásnak.

Kérjük, hogy részvételi szándékodat a regisztráción keresztül jelezd.  Zoom meghívó linket a teadélután napján küldünk.
Kérünk minden vezetőt, hogy szakmai munkatársainak is tegye lehetővé a részvételt a teadélutánon.

REGISZTRÁCIÓ 

Scroll to Top