Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Vezetői teadélután

Időpont
Date(s) - 21.02.11.
15:00 - 17:00

Kategóriák


Kedves Munkatársunk!

 

Tavaly rendhagyó évet kezdtünk, de akkor még ezt nem tudtuk. Most már tudjuk. Alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, szakmai találkozásaink, rendezvényeink módját is megváltoztatjuk. A fertőzésveszély összességében nagyon hátrányos helyzeteket teremt szinte mindenki számára. Előnyt nem tudunk csinálni a sok korlátozásból, elvesztett lehetőségből, de megpróbáljuk mégis kihozni a lehetséges jót a rendkívüli helyzetből. Éves baptista szociális konferenciánkat áthelyezzük a virtuális térbe, ami nagyon rugalmas megvalósítási feltételeket teremt a szervezés számára. Feloldjuk egy délutáni teában a lényeget, a szakmai tartalmat.

Mint ahogy az ígértük, hirdettük  konferenciát több részben, kéthetente,  délutánonként,  azonos napon és időpontban tartjuk meg. Jelen meghívónk az on-line rendezvény második alkalmára szól.

 

Amit előnynek tartunk, nincs utazás, ami idő és kényelmetlen, nincs szállás, ami drága, nincs merev tervezés, stb. Összességében csak az előadások nettó időráfordításával jár a konferencia és nulla költséggel, és mindez az otthoni fotelből.

Tisztelettel és szeretettel hívunk minden szakmai munkatársat a baptista szociális szolgáltatók éves online konferenciájára, második teadélutánjára.

Az teadélután időpontja február 11. csütörtök, 15 óra. Helyszíne a saját karosszékünk.

 

Tervezett program:

Védekezés a szociális szolgáltatásokban – dr. Galgóczi Ágnes osztályvezető, Járványügyi és Infekciókontroll Főosztály,

„A Nemzeti Szociálpolitikai Intézet bemutatása” – Dr. Tóth Tibor főigazgató, Nemzeti Szociálpolitikai Intézet

 

Belépés nem csak teával! Bármilyen innivaló fogyasztása lehetséges, tegyük ezt a kedvenc bögrénkből, poharunkból, korsónkból, be is mutathatjuk egymásnak.

Zoom meghívó linket a teadélután napján küldünk.

 

 

Scroll to Top