Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Támogatott lakhatás műhely

Időpont
Date(s) - 21.02.04.
15:00 - 17:00

Kategóriák


Támogatott lakhatást nyújtó szociális intézmények vezetőinek, szakmai munkatársainak

Kedves Vezetők, Kedves Munkatársak!

Tavaly rendhagyó évet kezdtünk, de akkor még ezt nem tudtuk. Most már tudjuk. Alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez, szakmai találkozásaink, rendezvényeink módját is megváltoztatjuk. A fertőzésveszély összességében nagyon hátrányos helyzeteket teremt szinte mindenki számára. Előnyt nem tudunk csinálni a sok korlátozásból, elvesztett lehetőségből, de megpróbáljuk mégis kihozni a lehetséges jót a rendkívüli helyzetből. Több éve rendszeres országos TL műhelyünket ismét áthelyezzük a virtuális térbe, ami nagyon rugalmas megvalósítási feltételeket teremt a szervezés számára. Feloldjuk egy délutáni teában a lényeget, a szakmai tartalmat.
Kérünk mindenkit, hogy üljön le karosszékébe, készítsen egy teát és vegyen részt, néhol aktívan az online műhelyen. Tervezett időtartam másfél-két óra, melyben kettő tartalmi elemet szeretnénk behozni. Véleményünk szerint e kezdéssel a munkanap is egyben marad, és még időben haza is lehet menni.
Amit előnynek tartunk, nincs utazás, ami idő és kényelmetlen, nincs elveszett munkanap, nincs merev tervezés, stb. Összességében csak az előadások nettó időráfordításával jár a műhely és nulla költséggel, és mindez az otthoni fotelből.
Eldöntendő megközelítésben nincs ebéd, nincs találkozás, nincs kapcsolat építés, lobbizás és sok más.
Tisztelettel és szeretettel hívunk minden vezetőt és szakmai munkatársat a TL szolgáltatók online szakmai műhelyére, teadélutánjára.

Az idei első TL teadélután időpontja február 4, csütörtök, 15 óra. Helyszíne a saját karosszékünk.

Tervezett program:
Változások a támogatott lakhatás szabályozásában – dr. Andráczi-Tóth Veronika főosztályvezető, Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya, EMMI
előadás és diskurzus (50 perc)
Támogatott lakhatás a Kincstári ellenőrzés tükrében – Málnási Edit osztályvezető, Magyar Államkincstár
előadás és diskurzus (50 perc)

Mindkét programban fontos elem a diskurzus. Közvetlenül lesz lehetőségünk kérdezni, használjuk ki hatékonyan. Várjuk szakmai kérdéseiteket a modszertan@baptist.hu címre, amiket előzetesen meg fogunk küldeni az előadóknak. Természetesen lesz lehetőség azonnali kérdésekre is.

Belépés nem csak teával! Bármilyen innivaló fogyasztása lehetséges, tegyük ezt a kedvenc bögrénkből, poharunkból, korsónkból, be is mutathatjuk egymásnak.

Kérjük, hogy részvételi szándékodat a regisztráción keresztül jelezd .

REGISZTRÁCIÓ 

Zoom meghívó linket a műhely napján küldünk.
Kérünk minden vezetőt, hogy szakmai munkatársainak is tegye lehetővé a részvételt a teadélutánon.

A Baptista Egyházi Szociális Módszertan munkatársai

Scroll to Top