Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Támogatott lakhatás műhelytalálkozó (VÁLTOZÁS!!!)

Időpont
Date(s) - 20.09.10.
10:00 - 14:00

Kategóriák


Kedves Munkatársak!

A támogatott lakhatást szolgáltatók számára a járvány hagyta résben tervezett országos műhelyünk a szervezés során sok fordulatot ért meg. Reméltük a megrendezhetőségét személyes találkozással mindez ideig. A tapasztalatok, jó gyakorlatok megosztását, a jobb túlélés érdekében fontosnak tartjuk és ennek a műhely egy hasznos fóruma lehet.
Az elmúlt napok tervei szerint az Egyház székházának parkjában szerettük volna megtartani azt, kellemes, szabadtéri körülmények között. Azonban ma érkezett, sajnos megalapozott utasítások megakadályozzák a műhely személyes módon történő megtartását. Keresve a lehetséges megoldásokat, bár csökkent élményt és tartalmat jelent, de a műhelyt terveink szerint zoom alkalmazás segítségével tartjuk meg. Így mindenki helyben maradva lehet a műhely részese többlet idő és utazás ráfordítás nélkül.
Holnap ¾ 10-kor a regisztrált résztvevők számára küldeni fogunk egy meghívó linket az e-mail címükre, mely a bejelentkezéshez szükséges. Kérjük, hogy ha lehetséges 5 perccel a 10 órás kezdés előtt jelentkezzenek be a link segítségével.
A program bizonyosan változik, a tervezett előadók részvétele bizonytalanná vált a változás által. Kérjük ennek megértését. A fórum lehetőségét kihasználva a szolgáltatók egymás közötti tapasztalt megosztása is hasznos lesz mindenki számára.

Scroll to Top