Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

TÁMOGATÁSI FELHÍVÁS VILLANY- ÉS A GÁZÁREMELKEDÉS FINANSZÍROZÁSÁRA CIVIL FENNTARTÓK RÉSZÉRE

A Szociálpolitikai Innovációs Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban: SZIN Kft.) egyedi támogatást biztosít azon nem állami fenntartók részére – kivéve az egyházi kiegészítő támogatásban részesülő fenntartókat – (a továbbiakban: civil fenntartók), amelyek kötelező állami feladatot ellátó szociális és/vagy gyermekvédelmi szolgáltatást biztosítanak, illetve családok átmeneti otthonát működtetnek.

A forrás a 2022. október 1-től 2022. december 31-ig terjedő időszakra biztosít támogatást a villany- és a gázáremelkedés miatt, a rendelkezésre álló forrás keretéig. Támogatási igényt erre az időszakra lehet benyújtani.

A támogatás biztosításának feltétele a 2021. évi azonos időszakra szóló (2021. október 1-től 2021. december 31-ig) villany- és gázszámlák bemutatása, valamint a megemelt díjakat igazoló, szolgáltató által kiállított értesítő, számla vagy szerződés bemutatása. A támogatás összege a villany- és gázáremelkedés összegének legfeljebb 80%-a azzal, hogy az egy finanszírozott ellátottra jutó támogatás mértéke nem haladhatja meg a 388 160 Ft-ot.

További részletek ITT

Scroll to Top