Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

PÁLYÁZAT TANDÍJ TÁMOGATÁSRA

Segítő munkában dolgozó szakemberek, gyülekezetben szolgálatot végző testvérek figyelmébe ajánljuk a Baptista Teológiai Akadémia ősszel induló Életvégi lelkigondozás (End-of-life biblical pastoral care postgraduate specialization programme) szakirányú továbbképzését, melyet az alábbi linken ismerhetnek meg.

https://www.bta.hu/2019/04/25/eletvegi-lelkigondozas-szakiranyu-tovabbkepzesi-szak/

A Baptista Egyházi Szociális Módszertan pályázatot ír ki a két féléves tanulmányi idő tandíjának támogatására az alábbi feltételekkel.

Jelentkezési határidő: augusztus 10-ig

A támogatási kérelemben kérjük a következő dokumentumok megküldését pdf formátumban:
• szakmai önéletrajz vagy gyülekezeti szolgálat bemutatása
• szakmai motiváció, elhivatás bemutatása

A támogatásban maximum 5 személy részesülhet az alábbi célcsoportokból:

– baptista egyházhoz tartozó szociális szolgáltatást végző fenntartó szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi szolgáltatásában dolgozó szakember vagy rendszeresen önkéntes szerződéssel önkéntes tevékenységet végző önkéntes
– akik a baptista szociális segítő szervezetek vagy gyülekezetek körében segítő szolgálatot végeznek, ill. elhívásuk van segítő szolgálatra

A képzésen történő részvétel költségtérítésének összegét pozitív elbírálás esetén a módszertan 2/3 részben fedezi, támogatja 5 résztvevő erejéig az alábbi feltételekkel:
A megpályázható tandíj támogatás maximális mértéke 100 000 Ft/ félév.

Az 1/3 rész saját erőt a jelentkező hallgató a Magyarországi Baptista Egyház (MBE) számára fizeti be, párhuzamosan a BTA képzésére történő jelentkezésével. Amennyiben a jelentkező felvételre és a tandíj támogatás megítélésre kerül, az MBE a teljes féléves összeget egyben fizeti be a támogatott képzésre a BTA számlájára, a leendő hallgatóval pedig támogatási szerződést köt.

A második félévben a teljes támogatás összegének feltétele a legalább jó minősítésű első féléves tanulmányi eredmény. Alacsonyabb minősítés esetén a féléves támogatás felét, 50 000 Ft-ot tesz hozzá a képzés költségeihez a Módszertan, tehát az önerő lesz 100 000 Ft.

A tandíj támogatás iránti kérelmet a modszertan@baptist.hu címre kell benyújtani augusztus 10-ig és érdeklődni is ezen a címen lehet.

Scroll to Top