Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

A támogató szolgáltatás keretében használandó új vagy használt gépjármű vásárlásának, a meglévő gépjárműpark bővítésének, cseréjének támogatása 2023

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A pályázati program célja, hogy támogatást nyújtson új, illetve használt gépjármű vásárlására támogató szolgálatoknak, hogy ezzel a működési feltételeik javuljanak, és nappali ellátást vagy fogyatékos személyek támogatott lakhatását nyújtó szervezeteknek, hogy ezzel támogató szolgálatot hozzanak létre.

A pályázat közvetlen célcsoportja az állami finanszírozásba befogadott, támogató szolgáltatást vagy fogyatékos személyek nappali ellátását, vagy fogyatékos személyek támogatott lakhatását nyújtó szolgáltatók fenntartói.

PÁLYÁZÓK KÖRE

Vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 65/C. § szerinti, az állami finanszírozásba befogadott támogató szolgáltatást nyújtó szolgáltatók, valamint fogyatékos személyek nappali ellátását, vagy fogyatékos személyek támogatott lakhatását nyújtó fenntartók nyújthatnak be (utóbbiak számára feltétel, hogy nyertes pályázat esetén vállalják támogató szolgáltatói működési nyilvántartásba való bejegyzésüket).

Benyújtási határidő: 2023. szeptember 15.

Bővebb információ: https://nszi.hu/palyazatok/palyazati-felhivasok/tamauto2023

Scroll to Top