Magyarországi Baptista Egyház

Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Módszertani Teadélután

Időpont
Date(s) - 21.05.13.
14:00 - 16:30

Kategóriák


Kedves Munkatársam!

 

Szeretettel hívunk teadélutánunkra, melyen valamilyen tágan értelemezett szociális területet érintő témát járunk körül.  A járványhelyzet tanította módon zoom alkalmazás segítségével találkozunk, ezért összességében csak az előadások nettó időráfordításával jár egy-egy rendezvény és mindez az otthoni fotelből.

Feloldjuk egy délutáni teában a lényeget, a szakmai tartalmat.

 

Kiszámítható módon a hónap második csütörtök délutánján különféle témákban szakmai jellegű előadásokat, találkozásokat, beszélgetéseket szervezünk munkatársaink és az érdeklődők számára.

 

Tisztelettel és szeretettel hívunk a baptista szociális szolgáltatók teadélutánjára.

A teadélután időpontja május 13. csütörtök, 14 óra. Helyszíne a saját karosszékünk.

 

Tervezett program:

 

CoSie  avagy közös alkotás   –   A vidéki háztartások mobilizálása – kísérleti program tapasztalatok és szakmai élmények egy nemzetközi programban

  1. Nagyné Varga Ilona igazgató Esély Közalapítvány, Szolnok

Felkért hozzászólók  – program megvalósítók kistelepülésekről

A Co-creation of Service Innovation in Europe  (CoSie) a Debreceni Egyetem és a JNSZM Esély  Szociális Közalapítvány közvetlen brüsszeli uniós projektje, mely 10 országban fut egyszerre együttműködésben.

 

A meghívót, a belépési linket küldd tovább bárki érdeklődőnek, a délutánok nyitottak. Belépési linkre regisztráció a  EZEN a linken keresztül lehetséges.  A baptista szolgáltatások vezetői levelező listán kapnak linket kérés nélkül.

 

Zoom meghívó linket a teadélután napján küldünk.

 

 

Baptista Egyházi Szociális Módszertan

 

 

 

Scroll to Top