Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Keres- Kínál

Az oldalon segítséget szeretnénk nyújtani intézményeink számára abban, hogy hiányzó, vagy épp meglévő készleteikről értesítsék a kollégákat, információhoz jussanak a koronavírus elleni védekezés kapcsán fellelhető eszközökről, szolgáltatásokról, osszák meg egymással tapasztalataikat. A közérthetőség kedvéért választottuk az apróhirdetés  formátumot, célunk nem a kereskedelmi áru és szolgáltatás közvetítés! Az oldalra üzenetet elhelyezni az adminisztrátornak, a koronavedekezes@szocialismodszertan.hu  elektronikus levélcímre eljuttatott üzenettel lehet. Az e-mail tárgyában kérjük jelezni, hogy a hirdető eszközt, szolgáltatást keres vagy kínál. Csak olyan üzeneteket közlünk, melyben szerepel a feladó elérhetősége (az intézmény neve, a üzenetet küldő neve, elektronikus levelezési címe és telefonszáma), melyet az oldalon minden esetben megjelenítünk. Létrehoztunk egy egyéb rovatot is, melybe a két fenti kategóriába nem sorolható üzeneteket helyezzük el. Az oldal nem üzleti célú, ezért általános tárgyú (forgalmazót, üzletet, céget hirdető) üzeneteket nem közlünk. 

Az üzenetek szövegéért és valóságtartalmáért a üzenetben megjelölt intézmény/személy tartozik felelősséggel,  azért módszertani központunk felelősséget nem vállal!

Keres

Eszközök

Szolgáltatások

Egyéb

Kínál

Eszközök

Fertőtlenítőszer

Lupart Kft. ajénlata. Kontekt: Kovács Áron Értékesítési Vezető +36 30 677 2033 www.nanoglyde.com Pilisszántói út 15., Pilisszentkereszt, 2098

Tovább olvasom »

Szolgáltatások

Egyéb

Állást kínál

Állást keres

Scroll to Top