Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Jogszabályok

88/2020. (IV. 5.) Korm. rendelet

A Kormány 88/2020. (IV. 5.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet során teendő, egyes szociális és gyermekvédelmi ellátásokkal kapcsolatos intézkedésekről, valamint a szociális szolgáltatásoknak a veszélyhelyzet során elrendelt működési rendjéről.

Tovább olvasom »

Kijárási korlátozás lép életbe!

A kormány március 28-tól kijárási korlátozást vezet be Magyarország egész területére. Lakóhelyünket két héten keresztül csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el.

Tovább olvasom »

48/2020. (III. 19.) Korm. rendelet

A rendelet érinti:
1. Az üzleten kívüli kereskedelmi tevékenység és a csomagküldő kereskedelem veszélyhelyzeti szabályait
2. A veszélyhelyzettel összefüggésben felmerült, a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs által indokoltnak ítélt költségek finanszírozásának kérdéseit
3. A koronavírus elleni védekezéssel összefüggő beszerzések szabályait

Tovább olvasom »

46/2020 (III.16.) Korm rendelet.

A Magyar Közlöny 2020. március 16-i  45. számában megjelent az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről  (III) szóló 46/2020 (III.16.) Korm rendelet.

Tovább olvasom »

45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (II.). szóló 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet

Tovább olvasom »

Kormányrendelet a vészhelyzet kihirdetéséről.

41/2020. (III. 11.) Korm. rendelete az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről.

Tovább olvasom »

Scroll to Top