Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Ajánlások

Új Covid eljárásrend a szociális szakosított ellátást nyújtó, a gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és a javítóintézetek részére.

Eljárásrend a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális szakosított ellátást nyújtó, a gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, a gyermekvédelmi szakellátást biztosító intézmények és a javítóintézetek részére

Tovább olvasom »

Útmutató a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére, szociális szakosított ellátást nyújtó, gyermekek átmeneti gondozását nyújtó, gyermkevédelmi szakellátást biztosító intézmények és javítóintezetek részére.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának frissített útmutatója a koronavírus megelőzésének érdekében szociális szakosított, illetve gyermekjóléti, gyermekvédlemi bentlakásos intézmények részére

Tovább olvasom »

A BENTLAKÁSOS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK COVID-19 FERTŐZÉSSEL KAPCSOLATOS FELKÉSZÜLÉSI ÉS INFEKCIÓKONTROLL FELADATAI

Az Emberi Erőforrások Miniszterének Eljárásrendje. A bentlakásos szociális intézményekben kialakuló COVID-19 fertőzéseknek, illetve járványoknak különösen súlyos hatásai és következményei lehetnek, mivel az ellátott, illetve gondozott személyek életkoruk, esetleges alapbetegségeik vagy egyéb egészségproblémáik (pl. szellemi hanyatlás) miatt fokozottan veszélyeztetettek és az eddigi járványügyi adatok alapján körükben a betegség kedvezőtlen kimenetelének kockázata magas.
A bentlakásos szociális intézmények vezetőinek a következő intézkedéseket szükséges bevezetniük a COVID-19 fertőzésekkel, illetve esetleges járványokkal kapcsolatos felkészülés és infekciókontroll terén.
A korábban kiadott Miniszteri Utasítások továbbra is érvényben vannak, az eljárásrend azokat egészíti ki.

Tovább olvasom »

Scroll to Top