Inoka- Bogdán Mónikára emlékezünk

Minden annyira gyorsan történt… Március 10. környékén beszéltünk telefonon. Rekedt volt a hangod, picit köhögtél. Azt mondtad, semmiség, csak picit meghűltél – hétvégén kertészkedtél és biztos akkor fáztál meg. Március 16-án már a kórházból írtál: be kellett menni – COVID, de a baba jól van és biztonságban vagytok, minden OK lesz. És aztán minden annyira gyorsan történt… lélegeztetőgép, császármetszés, ima, sok-sok ima és egyszer csak jött a hír – 2021. márc. 28. reggel 8:04 –, hogy Móni elment, nem harcol tovább! Itt hagyta kisfiát, akit annyira, de annyira várt!

Inoka-Bogdán Mónika 2011 óta dolgozott a Fészek Gyermekvédő Egyesület budapesti irodájában. Fiatal, életerős, igazi harcos. Ő volt a csoport belső motorja. Felfoghatatlan! Hogyan történhetett ez meg?

Móni! … nem ebben egyeztünk meg … azt mondtad, minden rendben lesz…

Megígérted! És mi elhittük, hiszen amit megígértél, az mindig úgy volt. Ott, akkor és úgy, ahogy megbeszéltük. … Szeretted a munkád és mi szerettük, ahogy Te ezt csináltad. Derűvel, mosollyal, kedvesen, határozottan, gondosan …, A világ legönzetlenebb és legjobb kollégája voltál! Leírhatatlan üresség van most bennünk! Elmondhatatlanul hiányzol! Mosolyod, lényed, emléked örökké bennünk él és ígérjük, el fogjuk mesélni majd a Kisfiadnak, milyen rendkívüli édesanyja volt!

És ami tőlünk telik, megteszünk, hogy támogassuk, segítsük Tomikát, mert most Neki és szeretteidnek a legnehezebb. Sokan kerestek meg bennünket az elmúlt napokban, hogy szeretnék valahogy segíteni a pici fiad életét, szeretnék támogatni fejlesztését, a koraszülött életének az indulását. Aki támogatásával szeretne hozzájárulni Tomika fejlesztéséhez, pici élete kezdő lépéseihez az alábbi számlaszámon teheti meg. Hálás szívvel köszönjük!

Bankszámla tulajdonos: Inoka Tamás

Bankszámlaszám (OTP): 11773085-00161057

Ha valaki külföldről szeretne utalni, IBAN kód: HU03117730850016105700000000

Közlemény: Tomikának a kezdetekhez

Annyi kérésünk lenne még, hogy egy összegben 83.700 Ft-nál ne utaljon senki magasabb összeget, hogy adóterhet ne vonjon maga után a segítség. Köszönjük!

Báló Ottília

Scroll to Top