Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Szociális Munka Napja 2019.

Szociális ágazati hír

A Wesselényi Utcai Baptista Imaházban 2019. november 12-én a Magyarországi Baptista Egyház szervezésében   megtartott ünnepségen átadásra kerültek a szociális ellátórendszerben és társadalmi szolgálatban  kiemelkedő tevékenységet folytató munkatársaknak szóló egyházi elismerések, valamint bensőséges ünnepségen köszöntöttük az ellátásban szolgáló szakembereket.

Papp János egyházelnök úr igehirdetése és köszöntője nyitotta meg az eseményt, majd az  alkalom vendég előadójaként  Jeneiné dr. Rubovszky Csilla Phd. , a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának alpolgármestere, miniszteri biztos tartotta meg előadását, az idősek számára létrehozott,  a XXI. századi technikai vívmányokat is felhasználó új szolgáltatási formákról, innovatív programokról .  A szociális intézmények ellátottjai részéről Orsós György adta elő egyedi feldolgozásban Petőfi Sándor János vitéz című művének egy részletét, majd a Sorsfordító Szolgáltató Központ munkatársai és ellátottai közös színpadi előadásán keresztül ismertették meg a közönséggel intézményük működését, életformáló szerepét. A rendezvényt Tóka Szabolcs orgonaművész játéka gazdagította.

A díjazottakról további információért kattintson IDE. 

Véleményt várunk

Az ágazati irányítástól érkező egyeztetésre kínált tervezetek, valamint szakmai szervezetek vitára bocsájtott anyagai

Hírlevél

Módszertani Központunk két heti rendszerességgel megjelenő digitális hírlevele. Régebbi lapszámokat a hírlevél archívum almenüre kattintva érhetik el olvasóink.

Jogos

Végrehajtási sorvezetők, jogszabály- magyarázatok, aktualitások a szociális jogalkotás mindennapjaiból.

Scroll to Top