Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Maszkok, védőruha, fertőtlenítőszer

Az alábbi termékeinket ajánlanám szíves figyelmükben.

Rendelések leadása a bkisker@hww.hu e-mail címre történjenek, melyek feldolgozását a beérkezések sorrendjében intézzük.
A termékek beérkezése rendeléstől számítottan 2-6-10 munkanap (overall esetében a rendelés mennyiségtől függően cca 2-3 hét) is lehet, ezt követően átvehetőek üzletünkben Bonyhádon a Zrínyi út 29-ben.
Csomagban GLS futárszolgálattal tudjuk elküldeni +1.900.-Ft-ért, fizetés előre utalással történik, melyre vonatkozóan kérjük írja meg a számlázáshoz szükséges adatokat. Adószám, pontos név, cím és egy elérhető telefonszámot. Amennyiben más a számlázási és a szállítási cím, akkor azt is. Ezekre vonatkozóan tudjuk kiállítani az előre utalásos számlájukat.
Rendelése ha eléri az 50.000.-Ft-ot, úgy nincs plusz csomagszállítási költség.

FFP2 és FFP3 szelepes védőmaszk SZETT
A csomag tartalma: 5db FFP3 szelepes védőmaszk + 10db FFP2 szelepes védőmaszk Akciós ár: 76.800.-Ft helyett 46.500.- + áfa = 59.055.-Ft / a 15db-os SZETT.
Csak szettben rendelhető, melyeket raktárkészletünkről azonnal tudjuk küldeni az Ön részére vagy üzletünkben átvehető.
FFP3 szelepes védőmaszk: névleges védelmi tényező: 50 x EH (egészségügyi határérték) – kilégzést segítő szeleppel.
Mérgek kategóriájába sorolt szilárd és folyékony részecskék ellen (pl. króm, mangán, nikkel, kadmium, platina, strichnin,, enzimek, vírusok, gyógyszergyártás, elem és akkumulátor feldolgozás). Alacsony légzési ellenállás, eltömődés nélkül, hosszabb idejű használhatóság.  Csökkentett páraképződés.
Antiallergén alapanyagok.
FFP2 szelepes védőmaszk: névleges védelmi tényező: 10 x EH (egészségügyi határérték) – kilégzést segítő szeleppel. Gyenge mérgek, mérsékelten veszélyes és szilárd részecskék ellen (pl.
keményfa-porok, üveggyapot, műanyagok, ásványi olajok, fémpor és füst, alumínium, réz, baktériumok) Alacsony légzési ellenállás, eltömődés nélkül, hosszabb idejű használhatóság.  Csökkentett páraképződés. Antiallergén alapanyagok.

Egyszer használatos egészségügyi szájmaszk
3 rétegű steril szájmaszk egyenként csomagolva.
1. réteg = külső réteg, mely nem szőtt textíliából készül.
Előnye, hogy jelentősen jobban akadályozza meg az „átszűrődést”, mint a pamut alapanyagból készült termékek 2. réteg = köztes réteg, mely egy papírszűrő. Előnye, hogy porvédelmet és jó levegőáteresztő képességet biztosít 3. réteg = belső rétet, mely szintén nem szőtt textíliából készül. Előnye hogy fröccsenésgátló, kevésbé szennyeződik.
Fontos tudnivaló, hogy a maszk rendelkezik EK és FDA tanúsítvánnyal.
Az eladási ár 1 db termékre vonatkozik, viszont rendelési mennyiség növekedésével az eladási ár csökken.
Rendelési tudnivalók:
A termék SZÁLLÍTÁSI IDEJE 2020.04.20-tól KEZDŐDŐEN a beérkezett rendelések sorrendjében történik.
Rendelhető MINIMUM mennyiség – 10 db
Árak:
– 10 db rendelése esetén – 315.- + áfa = 400 Ft/db, azaz 3.150.- + áfa =  4.000 Ft / a 10db
– 500 db rendelése esetén – 276.- + áfa = 350.-Ft/db, azaz 138.000.-
+ áfa = 175.000.-Ft / az 500db
Rendelések leadása a bkisker@hww.hu e-mail címre, melynek visszaigazolását követően átvehető üzletünkben: Holistic Trade
Kft.- Iparos Centrum, Bonyhád, Zrínyi u. 29.
Csomagfeladást is vállalunk GLS futárszolgálattal, melynek díja:
– 50.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes
– 50.000 Ft alatti rendelés esetén +1.900 Ft/csomag

Gyerek méretű védőmaszk
Antiallergén, antibakteriális nem szőtt, mosható, 2×2 rétegű orvosi / egészségügyi textíliából készült védőmaszk, mely a szem alatti arcrészt, légzőszervi részeket teljes felületében befed. Nagyon magas szűrési sebességű, fertőtleníthető, többször mosható, többször használható védőmaszk. Pollenbiztos.
Véd cseppfertőzés ellen. Baktériumok szűrésének hatékonysága 99%. Kimondottan gyermekek méretére gyártva.
Ár: 669.- + áfa = 850.-Ft / db

Szájmaszk, többször használható, fertőtleníthető, újrahasznosítható.
Antiallergén, antibakteriális, újrahasznosítható nem szőtt, mosható, 2×2 rétegű orvosi / egészségügyi textíliából készült védőmaszk, mely a szem alatti arcrészt, légzőszervi részeket teljes felületében befedi. Nagyon magas szűrési sebességű, fertőtleníthető, többször mosható, többször használható védőmaszk.Pollenbiztos—Véd cseppfertőzés ellen—Baktériumok szűrésének hatékonysága 99% A szájmaszk akár 50x is mosható, így akár 50x használható!
Ár:  748.- + áfa = 950.-Ft / db
Kiszerelési egység 5 db / csomag, mely egyben a legkisebb rendelhető mennyiség.
3.750.- + áfa = 4.763.-Ft / az 5db-os csomag.

FIGYELEM! 2.000 db feletti rendelés esetén az ár 680 Ft/db + áfa= 1.727.200.-Ft értékre módosul 1.900.000.-Ft helyett!

Anyaga: Újrahasznosítható, textil hatású nem szőtt szövet.
Mosható, tisztítható, fertőtleníthető,  pillanatok alatt szárad és vasalást nem igényel. Az első mosás előtt kissé merev, de néhány mosás után pamut finomságúra puhul fel.
Színtartó, a fertőtlenítő nem okoz színkárosodást a termékben.

FIGYELEM! A szájmaszk fül mögé helyezhető gumival rögzül, mely gumit szándékosan lazán rögzítettünk annak érdekében, hogy a maszk több fejméretre is optimalizálható legyen. Ezért ha felvételt követően a maszkot lazának találná, lehetséges a gumi méretének csökkentése a megfelelő méret kialakítása érdekében.

A maszkok külső színe eltérő lehet ( fehér, fekete, kék ), mely a védelmi képességet, funkcionalitást nem módosítja.

Illeszkedési forma: mivel a szájmaszk vékonyabb, nemszőtt textíliából készül, ezért könnyebben illeszkedik a fej formájához,  a száj és az orrkörnyéken. A szájmaszk optimális illeszkedését köszönheti többek között megfelelően optimált szabásmintának.
A szájmaszk gumipánttal rögzül a fejre, melynek felépítése lehetővé teszi a gumihossz változtatását, mely szükséges azért, mert hogy a maszknak a viselése alatt mindig szorosan kell illeszkednie az arcra.
A szájmaszk anyaga szoros kötésszerkezetű nem szőtt egészségügyi textíliából készült annak érdekében, hogy megfelelő szűrőhatást biztosítson a termék.
A szájmaszk két rétegű azonos anyagból készül, mely optimális légzési ellenállást biztosít használójának.
A szájmaszk többször használatos, ugyanis az alapanyag fertőtlenítőszeres mosásra is alkalmas.

MOSÁSI / VEGYSZERÁLLÓSÁGI ÚTMUTATÓ LETÖLTHETŐ ITT. [1]

Figyelem! Fontos tudnivaló a hatékony szájmaszk használatához:
A szájmaszkot megfelelően kell felhelyezni, csak a száj és orr előtt szükséges viselni.
A maszkot átnedvesedése esetében le kell venni és javasolt egy száraz, fertőtlenített maszkra lecserélni.
A használt maszkot – lehetőség szerint a továbbszennyezést megakadályozva – egy zacskóba vagy hasonló, légmentesen zárható tartóba szükséges helyezni, vagy azonnal ki kell kimosni.
A kezeket (adott esetben az arcot vagy részeit) a maszk felvétele,vagy egyéb érintkezés előtt és után szappannal és/vagy megfelelő fertőtlenítő szerrel le kell mosni.

A szájmaszk viselése önmagában nem elegendő védelem a Covid-19 fertőzés ellen. A higiéniai szabályokat, például a kézmosást, szintén szigorúan be kell tartani.

Szállítás feltétel:  foglalás megerősítése a rendelési végérték bankszámlánkra történő jóváírásával rögzül.
Szállítási határidő: foglalás érvényesítésétől számolt 5-10 munkanapon belül.
Steri 200ml pumpás kézfertőtlenítő: Tartalma: 80% Ethanol + 10% desztillált víz + 5% hidrogén peroxid + 5% glierin, illóolaj.
Ár: 1.969.- + áfa = 2.500.-Ft / db

Steri 125ml kézfertőtlenítő: Tartalma: 80% Ethanol + 10% desztillált víz + 5% hidrogén peroxid + 5% glierin, illóolaj.
Ár: 1.496.- + áfa = 1.900.-Ft / db

Brado Life fertőtlenítő kendő ?
Alkalmazási terület: kéz- és különböző tárgyak felületének letörlésére történő fertőtlenítésére alkalmazható.
Antibakteriális hatású. 5 db / doboz
Ár: 436.- + áfa = 554.-Ft / doboz

Bradolife fertőtlenítő folyékony szappan 350ml, pumpás Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid.
Alkalmazási terület: Higiénés kézmosásra alkalmazható.
Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:Adagolóból kb. 3 ml készítményt juttatunk a benedvesített tenyérbe, amelyet 30 másodpercig alaposan eldörzsölünk, felhabosítunk, majd csapvízzel leöblítünk. A virucid hatás eléréshez a behatási idő: min. 1 perc.
Ár: 1.142.- + áfa = 1.450.-Ft / db

Non-contact – Érintés nélküli lázmérő, infravörös fénnyel, melyet az emberi test hőmérsékletének mérésére és ellenőrzésére terveztek.
A digitális infra lázmérővel bőrkontakt nélkül mérhet hőmérsékletet, rendkívül egyszerűen. Mivel az infravörös lázmérő érintés nélkül mér, így 100%-ig biztonságosan használható fertőző betegek esetében is.
Nem érintkezik a bőrrel, így egymás után több emberre is alkalmazható!
Járvány idején mind a munkahelyeken, mind az ápolási intézményekben, és nem utolsó sorban az otthonokban is fontos szerepet tölt be a láz mérése, melyet érintés mentesen, biztonságosan tehető meg infra lázmérőnk segítésével.
Beteggondozóknak, nővéreknek is ajánlott, meggyorsítja a rendszeres lázmérést.
Ár: 35.700.- + áfa = 45.339.-Ft

Anti-COVID Disinfection Spray 500 ml
Ez a fertőtlenítő az összes baktérium, vírus és mikroba akár 99,9% -át megöli. Védje magát és környezetét az Anti-COVID fertőtlenítő spray-el. Ezt a fertőtlenítőt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlott receptje alapján készítették. Védje magát és környezetét ezzel a nagyon hatékony antibakteriális és fertőtlenítőszerrel, amely a baktériumok, gombák és vírusok akár 99,9% -át elpusztítja. Képes megbirkózni többek között az Acinetobacter, Pseudomonas, Klebsiella, Staphylococcus aureus, Kocuria rhizophila, Candidaalbicans, coronavírus, MERS, SARS-CoV-2 (Covid-19 okokat okoz), A1 influenzavírus H1N1, MHV, TGEV törzsekkel.
Az Anti-COVID fertőtlenítő spray-t mind a bőr, mind a tárgyak felületének fertőtlenítésére tervezték. Hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat olyan felületektől, mint a kilincsek, bevásárlókocsik, kocsik vagy korlátok. Tartsa be a helyes higiéniai alapelveket, és használja ki ennek a fertőtlenítőnek a hatékonyságát a szezonális influenza baktériumok és vírusok, koronavírus, és más gyakori, környezetünkben előforduló kórokozók eltávolítására. Alkalmas haj- és kozmetikai szalonokban történő kézfertőtlenítésre.
Mire alkalmazható még az Anti-COVID fertőtlenítőszer?
A kéz és a csukló bőrén történő felhasználásra alkalmas, kis tárgyak és egyéb felületek fertőtlenítésére alkalmas, megelőző hatással van a bakteriális és vírusos fertőzésekkel szemben, fodrászatban, borbély és szépségszalonban való használatra alkalmas, különösen manikűr- és pedikűrkezelés előtt és után.
Ár: 3.071.- + áfa = 3.900.-Ft / db

DR.ORGANIC BIO Teafa-olajos nedves törlőkendő 20db Bioaktív, természetes, bio összetevők:
– Teafaolaj
– E-vitamin
Hatása:
– Revitalizáló
– Antibakteriális
Akinek ajánljuk:
– Aknék, problémás bőr esetén hatékony természetes ápolószer
– Alkalmas mindennapos bőrápolásra, az egész test tisztántartására.
Nem tartalmaz: Parabeneket, mesterséges színezéket, -illatanyagot, -tartósítószert.
Hatékony a különféle fertőzések kezelésében, mivel igen erős antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságokkal bír.
Éppen ezért érdemes használni a lehető legkülönfélébb helyeken és betegségek esetében is.
Kiszerelés: 20 db / csomag.
Ár: 929.- + áfa = 1.180.-Ft / csomag

DR. ORGANIC teafa-olajos folyékony kézmosó.
A 100%-os tisztaságú bioaktív teafa olaj használata során a növény természetes antibakteriális hatása maximálisan érvényesül. Tisztítja és fertőtleníti a kezet. Nem tartalmaz:
parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, -illatanyagot, -tartósítószert.
Hatékony a különféle fertőzések kezelésében, mivel igen erős antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságokkal bír.
Éppen ezért érdemes használni a lehető legkülönfélébb helyeken és betegségek esetében.
Ár: 1.968.- + áfa = 2.500.-Ft / db

PRIMAGEL PLUS HIGIÉNÉS KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL – 50ml Elpárolgó alkohol hatóanyagú baktericid, virucid és fungicid hatású kézfertőtlenítő gél irodai és háztartási célokra.
Segítségével víz használata nélkül fertőtleníthetjük kezeinket. Enyhén illatosított. Bőrápoló és hámregeneráló anyagokat tartalmaz, melynek köszönhetően a bőrt kellemesen frissíti, puhítja.
Ár: 535.- + áfa = 680.-Ft / db

Nitril kék vegyszerálló kesztyű 32cm – 0,22mm.
Mikroorganizmusok és vegyszerek elleni védelemmel rendelkezik.
• kék akrilonitril, Ecoline® változat
• 0,22 mm vastag, 32 cm hosszú, nem bolyhos belsővel • mikroorganizmusok- és vegyszerek elleni védelem • csúszás ellen érdesített tenyér • MÉRET: 8 (5558) és 9 (5559) Nincs sok készleten, ezért a rendelések beérkezési sorrendjében tudjuk feldolgozni és félretenni a rendeléseket.
Ár: 483.- + áfa = 614.-Ft / pár

Mártott kék saválló gumikesztyű 30 cm – 1,3 mm pamut belsővel.
Sav-, lúg- és vegyszerállóság, mikroorganizmusok elleni védelemmel rendelkező védőkesztyű.
• pamut anyagra mártott kék latex
• sav-, lúg- és vegyszerállóság, mikroorganizmusok elleni védelem • környezetkímélő, bőrbarát, vízbázisú DMF mentes technológia • 1,3 mm vastag, 30 cm hosszú, rugalmas • MÉRET:  8, 9 és 10-es
Ár: 1.420.- + áfa = 1.803.-Ft / pár

Neoprén fekete érdes vegyszerálló kesztyű 32 cm – 0,7 mm Vegyszerek és mikroorganizmusok elleni védelemmel rendelkező védőkesztyű.
• fekete polikloroprén és természetes gumi anyag • pamutbolyhozott belső • 0,72 mm vastag, 32 cm hosszú • vegyszerek, mikroorganizmusok ellen véd • csúszás ellen érdesített tenyér • MÉRET: 11-es
Ár: 519.- + áfa = 659.-Ft / pár

Dr. Organic Bio Teafa fogkrém 100ml
Hármas hatású fogkrém, mely megnyugtatja az ínyt, fehéríti a fogakat és gátolja a szuvasodást. Kovaföld, alga, gesztenye és teafa kivonatot tartalmaz. Természetes antibakteriális hatásával tisztítja a fogakat és hatástalanítja a fogszuvasodásért felelős baktériumokat. Nyugtató hatásával megkönnyebbülést biztosít az ínynek, csökkenti az irritációt. Citromos-mentolos friss leheletet biztosít. Antiszeptikus, fehérítő és fogkőgátló tulajdonságának köszönhetően ideális a száj mindennapos ápolására.
Bioaktív, természetes, bio összetevők:
Vadgesztenye: természetes ínyvédő hatás
Teafa: természetes antiszeptikus hatás
Kova (szilícium-dioxid):természetes fehérítő Aloe vera: természetes nyugtató hatás Izlandi zuzmó: természetes fehérítő
Mentol: természetes frissítő íz
Hatások:
Megakadályozza: a lepedékképződést, az elszíneződést, a kellemetlen leheletet, a fogíny betegségeket és a fogszuvasodást.
Hosszantartó, természetes, bioaktív védelem:
Fehérít. Gátolja a fogkő képződését. Megnyugtatja a fogínyt.
Hatékony a különféle fertőzések kezelésében, mivel igen erős antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságokkal bír.
Éppen ezért érdemes használni a lehető legkülönfélébb helyeken és betegségek esetén.
Ár: 1.654.- + áfa = 2.100.-Ft

Dr. Organic Bio Teafa Szájvíz 500 ml

Antibakteriális szájvíz, természetes, friss, mentolos ízzel.
Natúr, növényi összetétele valódi áttörés a természetes szájápolás területén. A tiszta teafa illóolaj bioaktív növényi kivonatok keverékével hatékonyan tisztítja és védi az ínyt, és természetesen tiszta, friss leheletet biztosít. Alkoholmentes!
Bioaktív, természetes, bio összetevők:
– Grapefruitmag kivonat: természetes antibakteriális hatás
– Teafa: természetes antiszeptikus hatás
– Árnika: természetes ínyvédő hatás
– Aloe vera: természetes bőrnyugtató hatás
– Borsmenta: természetes frissítő mentol íz
– Izlandi zuzmó: természetes fehérítő
– Tigrisfű: természetes ínyvédő hatás
Hatások:
– Friss,mentolos leheletet biztosít
– Antibakteriális
Hatékony a különféle fertőzések kezelésében, mivel igen erős antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságokkal bír.
Éppen ezért érdemes használni a lehető legkülönfélébb helyeken és betegségekre.
Nem tartalmaz parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagot, tartósítószert.
Ár: 2.323.- + áfa = 2.950.-Ft

_5 literes fertőtlenítő – Baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV), tuberkulocid ölő hatás!_ Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő és tuberkulózisölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra is. Felületbarát. Bármilyen mosható felületen annak károsítása nélkül alkalmazható. Illat-és színezékmentes. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól. Használat közben nem zavarja felhasználóját és környezetét.
A mellékletben megtalálja ezen termék biztonsági adatlapját!
Ár: 3.933 Ft + áfa = 4.995 Ft/ az 5 literes kanna Extol védőszemüveg víztiszta lencsével, extrém hőmérséklethez.
Polikarbonát keret és szár, rugalmas Ecolive® végekkel. Extrém hőmérsékleti viszonyok közt is használható lencse 2,3 mm vastag polikarbonát. Széles, kerethez rögzített oldalvédő. Korrekciós
(dioptriás) szemüveg fölé is felvehető! Víztiszta lencse (2-1,2 1FT). EU szabvány: EN166, EN169, EN170, EN172, EN1836.
Ár: 520.- + áfa = 660.-Ft / db (10 db van egy dobozban)

Kapucnis védőoverall.

Homlokpánt áttetsző plexi védővel + ajándék rácsos arcvédővel.
3 pozíciós állítási lehetőség, ötpontos illeszkedés az arcvédő száméra. Fej vonalát követő védőívelés, izzadságszalag. A fejbőség és a boltozati magasság mérete szabályozható. Víztiszta (vagy sötét) polikarbonát Visor látómezővel vagy fémrácsos arcvédővel kombinálható.
MOST a rácsos arcvédőt ajándékba adjuk hozzá.
A szett ár: 4.950.- + áfa = 6.287.-Ft / szett _Üzletünkben készletről azonnal megvásárolható, csomagban 2 munkanapon belül átvehető._

Rendelések leadása a bkisker@hww.hu e-mail címre történjenek, melyek feldolgozását a beérkezések sorrendjében intézzük.
A termékek beérkezése rendeléstől számítottan 2-6-10 munkanap (overall esetében a rendelés mennyiségtől függően cca 2-3 hetes turnusokban, melyről rendelés esetén visszaigazolást küldünk) is lehet, ezt követően átvehetőek üzletünkben, Bonyhádon a Zrínyi út 29-ben.
Csomagban GLS futárszolgálattal tudjuk elküldeni +1.900.-Ft-ért, fizetés előre utalással történik, melyre vonatkozóan kérjük írja meg a számlázáshoz szükséges adatokat. Adószám, pontos név, cím és egy elérhető telefonszámot. Amennyiben más a számlázási és a szállítási cím, akkor azt is. Rendelése ha eléri az 50.000.-Ft-ot, úgy nincs plusz csomagszállítási költség.

Üdvözlettel
Holistic Trade Kft.
Üzlet: H-7150 Bonyhád, Zrínyi út 29.
+36 30/428-1987
+36 74/508-580
E-mail: bkisker@hww.hu
Facebook: https://www.facebook.com/B-Unique-1689020931337318/
Balázs Henrietta
kereskedelmi értékesítő, eladó

Scroll to Top