Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Gyakorlat és tapasztalatorientált mentorképzés

Szociális ágazati hír

A Hivatás Csoport szervezésében 2019. szeptember 27-28-án (péntek-szombat) ismét sor kerül a Gyakorlat és tapasztalatorientált mentorképzésre. A vezetőknek szóló két napos tréning (péntek 17-20 óra között, szombaton 9-15 óra között) célja, hogy fejlesztési szemléletet és eszközkészletet adjon olyan vezetőknek, akik szeretnék átadni és megosztani szakmai tudásukat, hitüket. A képzés során a vezető többek között megismerkedik a mentorálás jellemzőivel és típusaival, a mentorálás előnyeivel és folyamataival is. Az elméleti háttér biztosítása mellett kellő hangsúlyt kapnak az interaktív, kooperatív tanulási formák is.

A módszertani központ kifejezetten támogatja, hogy a baptista szociális szolgáltatási rendszerben levő hatékony vezetői ismeretek, készségek, gyakorlatok elterjedhessenek a személyes, közvetlen kapcsolatok és tudásátadás révén.

A képzésről bővebb tájékoztatás olvasható a Barnabás Csoport honlapján, itt

Véleményt várunk

Az ágazati irányítástól érkező egyeztetésre kínált tervezetek, valamint szakmai szervezetek vitára bocsájtott anyagai

Hírlevél

Módszertani Központunk két heti rendszerességgel megjelenő digitális hírlevele. Régebbi lapszámokat a hírlevél archívum almenüre kattintva érhetik el olvasóink.

Jogos

Végrehajtási sorvezetők, jogszabály- magyarázatok, aktualitások a szociális jogalkotás mindennapjaiból.

Scroll to Top