Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

FIGYELEM! Támogatott lakhatás műhelyünk on-line kerül megrendezésre!

Szociális ágazati hír

Kedves Munkatársak!

A támogatott lakhatást szolgáltatók számára a járvány hagyta résben tervezett országos műhelyünk a szervezés során sok fordulatot ért meg. Reméltük a megrendezhetőségét személyes találkozással mindez ideig. A tapasztalatok, jó gyakorlatok megosztását, a jobb túlélés érdekében fontosnak tartjuk és ennek a műhely egy hasznos fóruma lehet.
Az elmúlt napok tervei szerint az Egyház székházának parkjában szerettük volna megtartani azt, kellemes, szabadtéri körülmények között. Azonban ma érkezett, sajnos megalapozott utasítások megakadályozzák a műhely személyes módon történő megtartását. Keresve a lehetséges megoldásokat, bár csökkent élményt és tartalmat jelent, de a műhelyt terveink szerint zoom alkalmazás segítségével tartjuk meg. Így mindenki helyben maradva lehet a műhely részese többlet idő és utazás ráfordítás nélkül.
Holnap ¾ 10-kor a regisztrált résztvevők számára küldeni fogunk egy meghívó linket az e-mail címükre, mely a bejelentkezéshez szükséges. Kérjük, hogy ha lehetséges 5 perccel a 10 órás kezdés előtt jelentkezzenek be a link segítségével.
A program bizonyosan változik, a tervezett előadók részvétele bizonytalanná vált a változás által. Kérjük ennek megértését. A fórum lehetőségét kihasználva a szolgáltatók egymás közötti tapasztalt megosztása is hasznos lesz mindenki számára.

Véleményt várunk

Az ágazati irányítástól érkező egyeztetésre kínált tervezetek, valamint szakmai szervezetek vitára bocsájtott anyagai

Hírlevél

Módszertani Központunk két heti rendszerességgel megjelenő digitális hírlevele. Régebbi lapszámokat a hírlevél archívum almenüre kattintva érhetik el olvasóink.

Jogos

Végrehajtási sorvezetők, jogszabály- magyarázatok, aktualitások a szociális jogalkotás mindennapjaiból.

Scroll to Top