Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

Befolyásos fiatal vezetők mentorprogramja

Szociális ágazati hír

 

A Barnabás Csoporttal együttműködve a szociális módszertani központ lehetőséget szeretne biztosítani a 25-35 éves fiatal vezetőknek, hogy részt vegyenek a Befolyásos vezetők mentorprogramban. A LOI egy európai kezdeményezés, amely Németországban és Hollandiában indult, és mára több országban is működik. Célja, hogy a fiatalok felismerjék a hivatásukat és egészséges vezetőkké váljanak, és így közösen hatással lehessenek társadalmi életünk minden területére és rendszerére. A program három éves ciklusokra osztható, amelyek végén kiértékelés történik, ezután folyamatosan újra pályázható és mentorváltásra is van lehetőség.

A mentorprogram folyamata:

  • A Barnabás Csoport honlapján található jelentkezési lap kitöltése, mellékleteinek csatolásával és elküldésével (a szükséges ajánló levél egyikét a szociális módszertani központ adja).
  • A program egy kétnapos felméréssel és tréninggel indul.
  • Minden pályázó ezen keresztül felismerheti a személyes, intellektuális, szakmai és lelki ajándékait, talentumait. A tréning során kiábrázolódik egy kép, amely elősegíti a személyre szabott életvízió megfogalmazását.
  • Ha a pályázó kiválasztásra kerül a Befolyásos vezető mentorprogramba, akkor kap egy hozzá illő mentort.

A programra jelentkezés folyamatos.

A képzésről bővebb tájékoztatás olvasható a Barnabás Csoport honlapján, itt

Véleményt várunk

Az ágazati irányítástól érkező egyeztetésre kínált tervezetek, valamint szakmai szervezetek vitára bocsájtott anyagai

Hírlevél

Módszertani Központunk két heti rendszerességgel megjelenő digitális hírlevele. Régebbi lapszámokat a hírlevél archívum almenüre kattintva érhetik el olvasóink.

Jogos

Végrehajtási sorvezetők, jogszabály- magyarázatok, aktualitások a szociális jogalkotás mindennapjaiból.

Scroll to Top