Magyarországi Baptista Egyház, Filadelfia Integrált Szociális Intézmény

2. Cédrus Alkotói Tábor

A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ felhívást hirdet 65 év felülieknek!

A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ felhívást hirdet a bentlakásos 2. Cédrus Alkotói Táborban való részvételre. A tábor 2022. augusztus 29-től szeptember 3-ig (hétfőtől-szombatig) tart a Seregélyes melletti Elzamajor pusztán, a Pelikán-ház Erdei Iskolában. A táborba szeretettel várjuk elsősorban azokat a 65 év felettieket, akik baptista fenntartású szociális szolgáltatást vesznek igénybe. Várjuk továbbá azokat a 65 év felettieket is, akik valamelyik baptista gyülekezethez tartoznak.

Mindazok jelentkezésére számítunk, akik alkotói vénával rendelkeznek, és egyes művészeti ágban kitűnnek tevékenységükkel, vagy szívesen kipróbálnák magukat ezen a téren. Az alkotói táborban lehet festeni, fényképezni, verset írni, szavalni, énekelni, citerázni, kosarat fonni, horgolni és egyéb művészeti tevékenységet végezni. Az idén több ágazattal bővítettük a tevékenységek palettáját, így agyagozással, mézeskalácsdíszítéssel és papírfonással is várjuk az érdeklődőket. A táborban elkészült alkotásoknak kiállítást szervezünk, a részvételt emléklappal jutalmazzuk.

Az elhelyezést a jelentkezők függvényében, szobánként 3-4 fővel biztosítjuk. Az épületben több fürdőszoba áll rendelkezésünkre, közöttük akadálymentes is található. Az épület, a szobák szintén akadálymentesen megközelíthetőek.

Az alkotó résztvevőknek, a programban segítő önkénteseknek a tábori szállás, az étkezés, a programokon való részvétel ingyenes.

Ha a táborba pályázók családtaggal, önkéntes segítővel, kísérővel érkeznének, ha étel-, gyógyszerallergiájuk van, krónikus betegségben szenvednek, kérjük, jelezzék nekünk.

Jelentkezni az alábbi linken, illetve email címen lehet:

                                                                                                         REGISZTRÁCIÓ

                                                                                                            Kereskedő Emőke

                                                                                                          onkentes@baptist.hu

Akik nem tudnak részt venni személyesen a programon, de szoktak alkotni, munkájukat ők is elküldhetik a Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ címére, vagy a fenti email címre digitális formában, legkésőbb 2022. augusztus 31-ig. A közös, ünnepélyes emléklapátadást 2022. október 1-én, az Idősek Világnapján tervezzük.

                                                                                                  Az esemény részletes programja:  

Scroll to Top